Wie wij zijn

Over Zorghart Limburg

Zorghart Limburg is een particuliere zorgorganisatie die vanuit een persoonlijke ervaring is ontstaan. 

Sabine Lemmens, de oprichtster en eigenaresse van Zorghart Limburg, was zelf mantelzorger voor meerdere familieleden. Ze zag hoe moeilijk het was om de zorg voor naasten te combineren met werk en andere verplichtingen. Ze merkte ook dat er behoefte was aan extra aandacht en zorg voor mensen die het even niet allemaal alleen konden.

Sabine besloot om haar passie voor zorg om te zetten in professionele dienstverlening. Ze richtte Zorghart Limburg op met als missie om zorg op maat te bieden aan mensen met een zorgvraag. 

Haar doel is om mensen te helpen om zo zelfstandig mogelijk te blijven leven in hun eigen omgeving, terwijl ze toch de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Wilt u meer weten over Zorghart Limburg of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel ons of vul het contactformulier in, waarna wij contact met u opnemen. 

Sabine Lemmens

"Met de oprichting van Zorghart Limburg wil ik graag iedereen een hart onder de riem steken en samen met u ervoor zorgen dat de dagelijkse zaken goed geregeld zijn. Hiermee wordt het leven een stukje aangenamer gemaakt."

Sabine Lemmens
Zorghart Limburg

Parkstad Limburg

Zorghart Limburg is actief in de regio Parkstad – Limburg. Wij leveren onze diensten in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Beekdaelen.