Vacature

Mantelzorg Ondersteuner

Op oproepbasis

Wij zijn Zorghart Limburg, een betrokken organisatie die mensen in de thuissituatie ondersteunt. Betrouwbaarheid en inlevingsvermogen zijn belangrijke waarden voor ons. Wij zijn op zoek naar medewerkers die het verschil maken en ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk en op een prettige manier in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Wat ga je doen

Als mantelzorgondersteuner doe je wat je als zoon of dochter ook zou doen, zoals boodschappen doen, samen koken, een luisterend oor bieden of samen erop uitgaan. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kunnen er ook aanvullende taken tot de functie behoren, zoals begeleidende of ondersteunende taken.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar mensen met levenservaring die graag anderen willen ondersteunen, een flexibele instelling hebben, betrouwbaar zijn en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Een diploma is niet vereist, levenservaring en inlevingsvermogen zijn daarentegen wel belangrijk.

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende baan met leuke werkzaamheden waarin je mensen echte aandacht kunt geven. Het salaris is conform het minimumloon.

Interesse?

Reageer nu en stuur je motivatie, met een referentie en een recente pasfoto naar info@zorghartlimburg.nl

Heb je vragen? Bel ons of vul onderstaand contactformulier in.