Contact

Contact met
Zorghart Limburg

Neem contact met ons op of vraag een gratis brochure aan

Zorghart Limburg beantwoordt graag uw vragen of bezoekt u voor een vrijblijvende kennismaking. 

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  CONTACTFORMULIER

  ervaringen

  Een paar maanden geleden kwamen we met Sabine in contact. Mijn vader was opgenomen in het ziekenhuis en mijn moeder kon in deze periode niet alleen blijven. Er moest veel geregeld en georganiseerd worden, zowel thuis als het inschakelen van verschillende instanties.

  Wij hadden geen idee van wat er allemaal bij kwam kijken en waren blij dat Sabine ons zoveel uit handen nam. Zij zette alles op een rij en vanuit hier, in goed overleg met ons, heeft ze alles in gang gezet. Van de thuiszorg tot maaltijdservice, bezoeken van de arts, opstarten WMO enz.

  Het belangrijkste vind ik dat mijn ouders volledig vertrouwen in Sabine hebben vanwege haar manier van benaderen en werken. Zonder Zorghart Limburg (Sabine) hadden mijn ouders niet meer zelfstandig gewoond en waren wij niet compleet ontzorgd geworden. Wij kunnen gewoon de kinderen blijven en hebben tijd om de leuke dingen samen te doen met de ouders. Sabine is altijd vrolijk en niets is haar teveel.
  Marcel
  Zoon van cliënten Zorghart Limburg

  Parkstad Limburg

  Zorghart Limburg is actief in de regio Parkstad – Limburg. Wij leveren onze diensten in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Beekdaelen.